TESTIMONIALE

Mihaela Costea

Mihaela Costea

Colaborez de peste 3 ani cu Andreea și cu echipa de avocați care a avut ideea proiectului dosar-despagubire.ro. Știind ca familia mea este în plină etapă de recuperare a valorilor terenurilor rechiziționate în trecut de stat, i-am recomandat tatălui meu o discuție urgentă cu ei, care din punctul meu de vedere sunt specialiști. Pentru cei care au dosare în stadiu de primărie, in cele aproximativ 30 de zile rămase pentru a acționa în instanță, nu e timp de experimente și părerea mea e că trebuie sa te duci la cei mai buni. Dacă nu aș fi aflat de la ei ca în curând expiră termenul prevăzut de lege și în cazul dosarelor aflate în lucru la ANRP, mă tem că și noi am fi putut rata termenul să recuperăm sumele de la stat. O recomand călduros atât pe Andreea, cât și echipa dosar-despagubire.ro, pentru cunoașterea și aplicarea legii la nivel de excelență și pentru implicare și pro-activitate.

Laurentiu Giurescu

Laurentiu Giurescu

Echipa de avocați dosar-despagubire a fost pe piață la momentul ANRP, e pe piață și acum când trebuie acționat pentru a prinde termenul final pentru soluționarea dosarelor de primărie în instanță. Cred ca asta spune tot. Eu am încredere în ei deoarece colaborez cu ei și în alte arii de drept și am avut ocazia să văd nivelul la care lucrează. Mă bucur că nu trebuie să studiez și eu și avocații care mă reprezintă legea la prima vedere când timpul rămas e atât de scurt și sunt liniștit ca drepturile mele sunt pe mâini bune.

Miralena Nedelciu

Miralena Nedelciu

Am un dosar la primărie a cărui soluționare durează de ani și pe care nu l-am mai avut în vedere ca pe o prioritate. Pentru că am avut șansa să cunosc unul dintre avocații care acum e în echipa dosar-despagubire, am realizat că din necunoașterea legii eram pe cale să îmi pierd drepturile. Ce pentru mine era complicat și nu reușeam să îmi dau seama de unde să apuc, pentru avocații care știu materia despăgubirilor e simplu și se rezolvă rapid, asta e treaba lor. Punctul critic e doar să îți dai seama că e cazul să apelezi la un profesionist până nu e prea târziu. Poți crede că te descurci, dar nici măcar nu ești capabil sa înțelegi legea dacă nu ești experimentat în domeniu, iar acest proces sinuos și îndelungat de despăgubire are probabil un singur sens – cine nu luptă cu toate armele, armele potrivite, rămâne pe dinafară.

Echipa noastră e formată din avocați specializați în legea 10.

CERE O SOLUȚIE

0722.770.672
solutii@dosar-despagubire.ro

Mai sunt doar

Așteptați din 2001. Sunați la 0722.770.672 sau scrieți un e-mail la solutii@dosar-despagubire pentru a cere azi ce vi se cuvine