Obținem GRATUIT de la stat terenul aferent imobilului cumpărat pe legea 112/1995

Cereți sfatul echipei noastre de avocați


0722.770.672
solutii@dosar-despagubire.ro
ACȚIONAȚI PENTRU A VĂ CÂȘTIGA DREPTURILE


Din 2020 persoanele care au cumpărat imobile în baza Legii nr. 112/1995 pot dobândi proprietatea terenurilor aferente de la stat. Au această posibilitate cumpărătorii de imobile în baza Legii 112 sau moștenitorii lor. Dacă înainte de 2020 proprietatea terenului aferent locuinței cumpărate în baza Legii 112/1995 nu putea fi dobândită, de acum există posibilitatea obținerii titlului de proprietate pe teren de la stat, în mod gratuit. Este nevoie de depunerea actelor justificative la primăria de care ține terenul, care includ dovada proprietății asupra clădirii, dovezi cu privire la identificarea terenului și cererea motivată de dobândire. O cerere bine argumentată, însoțită de dovezi corespunzătoare, crește șansele dvs. de a nu vi se respinge solicitarea și de a obține terenul într-un termen optim. Poate fi nevoie și de alte informații sau documente, care vor fi obținute în funcție de solicitările suplimentare ale primăriei competentă.

Echipa noastră de avocați specializați în legile proprietății și experți topo este alături de dvs. în procesul de obținere a titlului de proprietate, executare a cadastrului și înscriere în cartea funciară (ultimele două opțiuni sunt valabile pentru București și Ilfov), astfel încât dvs. să vă puteți bucura pe deplin de întreaga dvs. proprietate și să dispuneți de ea cum doriți.

Apariții în Presă

Articol TVR Articol Blog Prezenta in presa


CERE O SOLUȚIE

0722.770.672
solutii@dosar-despagubire.ro

Mai sunt doar

Așteptați din 2001. Sunați la 0722.770.672 sau scrieți un e-mail la solutii@dosar-despagubire pentru a cere azi ce vi se cuvine