Serviciile noastre

Suntem o echipă de avocați specializați în Legea 10 – recuperarea imobilelor sau despăgubiri

Înțelegem problema

Am constituit o echipă puternică și experimentată pentru a ajuta persoanele îndreptățite să-și urmărească drepturile legale cu succes. Veți putea comunica cu noi direct sau de la distanță, iar împreună vom face o radiografie exactă a stadiului dosarului dvs. de Legea 10. Preluăm de la dvs., structurat, informațiile necesare pentru demararea procedurilor judiciare, și tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile noastre. Ne luăm în calcul că este posibil sa nu dețineți unele documente sau informații, așa că vom lucra împreună la identificarea lor.

Reprezentăm clienții în instanță

Introducem cererea de chemare în judecată prin care dvs. vă valorificați în termen dreptul de soluționare în instanță a dosarului de Legea 10. În acest mod sunteți asigurat ca nu vă veți pierde drepturile sau ca nu veți aștepta indefinit soluționarea dosarului dvs. Până la primul termen de judecată și pe tot parcursul procesului, vom face muncă de echipă cu dvs., clientul nostru, pentru a fundamenta cât mai bine dosarul din punct de vedere al documentelor doveditoare, astfel încât să obținem în instanță maximul posibil pentru dvs.

Plata la succes

Înțelegem urgența în care vă aflați și faptul ca nu ați prevăzut un buget pentru această situație la care probabil nu vă așteptați. Demersurile în favoarea dvs. presupun o etapă inițială intensă, în care trebuie să aflăm lucruri de care nu v-ați mai preocupat în ultimii ani sau de care nici nu știați că este nevoie, să pregătim înscrisurile doveditoare pentru dosarul destinat instanței și să fundamentăm cererea de chemare în judecată. Costurile acestei etape vor fi transpuse într-o sumă fixă și transparentă, în dependență cu gradul de documentare a dosarului pe care ni-l prezentați, urmând ca demersurile procesuale în continuare să fie susținute de noi, cu plata unui onorariu de succes la momentul la care și dvs. vă veți obține drepturile.

Istoric

Ajutăm clienții să își recupereze imobile în baza Legii 10 încă din 2007

 • 2008

  Începuturile noastre

  Noi, cei care am creat proiectul dosar-despagubire.ro, am fost printre primii care au acționat cu succes în judecată ANRP, obligând această instituție să emită titluri de despăgubire în baza conceptului de „termen rezonabil”

 • Meeting

  2013

  Am suspendat proiectul dosar-despagubire.ro în urma apariției Legii nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, având în vedere că prin această lege instituțiile abilitate dobândeau un termen larg pentru soluționarea notificărilor, timp în care orice demers procesual era respins de instanțe ca prematur.

 • 2017

  În ultimul an am intervenit legal pentru a ajuta mai mulți clienți își urgenteze dosarele de la primărie și de la CNCI. La cererea din ce în ce mai mare din partea persoanelor direcționate către noi prin recomandări, am realizat urgența situației, lipsa de informare pe piață, și faptul că majoritatea foștilor proprietari ale căror dosare nu au trecut de primărie, riscă să își piardă drepturile. Pentru a ajuta cât mai multe persoane care vor sa acționeze pentru drepturile lor, am decis reinițializarea proiectului dosar-despagubire.ro

 • 1 iulie 2017

  În urma campaniei noastre de conștientizare a publicului, am primit sute de apeluri de la persoane care nu voiau să își piardă drepturile din dosarele aflate in stadiu de primărie. Dosarele clienților care au avut încredere în noi au ajuns pe masa instanței de judecată in termenul legal, iar acum sunt finalizate cu succes.

 • 20 mai 2018

  Termenul limită în care CNCI trebuia să soluționeze dosarele care au ajuns în stadiu de ANRP. Persoanele ale căror dosare nu au fost soluționate până la aceasta dată își mai puteau cere drepturile în instanță timp de 6 luni, după care cererile lor deveneau tardive conform Legii nr. 165/2013. Din nou am făcut campanie de conștientizare în presă și mii de petenți au acționat pentru apărarea drepturilor lor.

 • 20 noiembrie 2018

  Ar fi trebuit să reprezinte sfârșitul poveștii. Dar între timp am găsit soluții și pentru clienții care nu s-au încadrat în termen. În plus, am obținut hotărâri favorabile pentru dosare în care nu se împlinise termenul de așteptare (premature). Povestea continuă:)

   

CERE O SOLUȚIE

0722.770.672
solutii@dosar-despagubire.ro

Mai sunt doar

Așteptați din 2001. Sunați la 0722.770.672 sau scrieți un e-mail la solutii@dosar-despagubire pentru a cere azi ce vi se cuvine