Contestare Decizie CNCI/ANRP

Cereți sfatul echipei noastre de avocați


0722.770.672
solutii@dosar-despagubire.ro
ACȚIONAȚI PENTRU A VĂ CÂȘTIGA DREPTURILE


Există două variante în care, după așteptarea îndelungată ca dosarul dvs. să fie soluționat, decizia emisă să nu fie cea așteptată:
1. Dosarul dvs. de despăgubire a fost soluționat nefavorabil prin emiterea unei decizii de invalidare. Decizia de invalidare poate fi contestată în 30 de zile de la data comunicării, dvs. având posibilitatea să vă redobândiți drepturile pe calea instanței.
2. Puteți primi o decizie de compensare care să nu reflecte valoarea reală a imobilului dvs..Calculul despăgubirilor se face prin aplicarea grilei notariale, iar în acest proces pot interveni erori de calcul sau de încadrare a imobilului. Dacă alegeți să contestați decizia de compensare, puteți obține recalcularea despăgubirilor cu ajutorul unui expert desemnat de instanță, iar diferența poate fi semnificativă. Echipa noastră de experți judiciari este pregătită să calculeze valoarea corectă a imobilului dvs. dacă aveți îndoieli asupra sumei care v-a fost acordată.
Avem experiență în ambele situații și suntem alături de dvs.pentru a vă ajuta să le solutionați.  

 

Apariții în Presă

Articol TVR Articol Blog Prezenta in presa


CERE O SOLUȚIE

0722.770.672
solutii@dosar-despagubire.ro

Mai sunt doar

Așteptați din 2001. Sunați la 0722.770.672 sau scrieți un e-mail la solutii@dosar-despagubire pentru a cere azi ce vi se cuvine