CONTACT

Telefon: 0722.770.672 / solutii@dosar-despagubire.ro

ANDREEA SAVELI, avocat specializat în despăgubiri, care coordonează o echipă de avocați și experți, vă ghidează cu informații pe parcursul procesului, astfel încât să atingem rapid și eficient obiectivul de a vă obține drepturile în instanță.

Pentru că răspundem unui număr mare de apeluri de la persoane aflate în aceeași situație cu dvs., dacă nu reușiți sa intrați în contact cu Andreea, vă rugăm să ne scrieți un e-mail. Vă vom răspunde cât putem de repede. Ne străduim sa mărim echipa de suport telefonic, dar până atunci vă rugăm sa folosiți e-mail-ul pentru a va păstra ordinea de prioritate la răspuns.

Echipa noastră vă va comunica informațiile și documentele de care avem nevoie pentru a analiza stadiul și șansele de reușită ale dosarului dvs.. Pentru a ne asigura că ne putem onora promisiunea de a vă oferi un serviciu de înaltă calitate, vom prelua numai dosare bine documentate și cu privire la care reușiți să ne transmiteți informații suficiente. Sperăm ca instrucțiunile pe care le veți primi din partea noastră să vă ajute cât mai mult în acest sens.

Formular de CONTACT

CERE O SOLUȚIE

0722.770.672
solutii@dosar-despagubire.ro

Mai sunt doar

Așteptați din 2001. Sunați la 0722.770.672 sau scrieți un e-mail la solutii@dosar-despagubire pentru a cere azi ce vi se cuvine